Thursday 2 March 2017

II. MADRIDI MAGYAR SÖRKÓSTOLÁS · 2ª CATA DE CERVEZAS HÚNGARAS EN MADRID

Kedves Madách tagok és barátok,

Végre eljött az idö és hamarosan megrendezésre kerül a II. MADRIDI MAGYAR SÖRKÓSTOLÁS. Ha az elsön részt vettél, nem hagyhatod ki a másodikat – és ha nem voltál az elsön, akkor érdemes részt venni most ezen! Kilenc sörfajta kerül bemutatásra és kóstolásra, közöttük a tavalyi Sörkóstolás elsö három helyezettje is és a 2015-ös Budavári Sörfesztivál nyertese: 2015-ben az év söre. A tavalyi év három dobogós söre méltó új versenytársakkal fogja magát szembetalálni, lesz köztük olyan, amit még soha sem láthattuk Madridban, vagy pedig 2016-ban a Miskolci XI. Nemzetközi Sörverseny másidik helyezettje (19.85 pontos a 20.00-ból – Gyémánt Érem)
A résztvevök pontozzák majd a felkínált söröket saját ízlésviláguk szerint és az esemény végén pedig kihirdetjük a nyertes sört.
Az eseményre 2017 március 11-én szombaton kerül sor, a Sala de las Palabras (C/ Peña de Francia, 6, 28005 local; metro Embajadores o Puerta de Toledo - http://bit.ly/2mMcj2J) 17:30 tól 19:30-ig.
Mindenkit kérünk, hogy érkezzen posntosan a helyszínre.

Részvételi díj Madách Tagoknak: €5,00 a Madách Tagoknak vagy házastársaknak
Részvételi díj nem Madách Tagoknak: €9,00

melyet kérjük hogy fizesse be vagy Szervezetünk OPENBANK-nál vezetett számlájara [OpenBank ES25 0073 0100 5205 0382 0726], vagy pedig a helyszínen érkezéskor. Banki befizetés esetén, kérem hozzák magukkal a befizetési bizonylatot.

A sörkostoláson csak KORLÁTOZOTT SZÁMBAN LEHET RÉSZT VENNI. Kérem részvételi szándékát jelezze a következö linken: https://goo.gl/forms/KEXCFJcr7xidq0Yu2
Minden jelentkezö visszaigazolást kap a résztvételröl.
(Ha valakinek hoznia kell gyerekeket, kérem jelezzék hányat [pl. "résztvevö neve+2"] és biztosítunk foglalkozást számukra, de figyelembe kell venni, hogy a terem nem nagy.)

!Gyere, fedezzük fel együtt a magyar söripar legízletesebb termékeit!


****************************************************************************

Estimados socios y amigos,

¡La espera ha llegado a su fin! Nuestra Asociación celebra la SEGUNDA CATA DE CERVEZAS HÚNGARAS EN MADRID. Si estuviste en la primera no querrás perderte ésta – y si no estuviste, ¡mucho menos! Nueve diferentes sabores deleitarán el paladar de los asistentes. Volverán las 3 cervezas que llegaron al podio en la última cata, lo que incluye la Cerveza del Año 2015 del Budavari Sörfesztival; pero nuestros ganadores previos se enfrentarán a nuevos y selectos competidores, alguno nunca antes vista en Madrid, entre ellos la cerveza que llevó el segundo premio, (19.85 puntos sobre 20.00 – Premio Diamante) en Miskolc en 2016, en el 11º Concurso Internacional Cervecero.

Los asistentes puntuarán cada cerveza según su valoración personal y al finalizar el evento se anunciará cual ha sido la preferida por los participantes. La cata tendrá lugar el SÁBADO 11 de marzo de 2017 en Sala de las Palabras (C/ Peña de Francia, 6, 28005 local; metro Embajadores o Puerta de Toledo - http://bit.ly/2mMcj2J) de 17:30 a 19:30. Se ruega puntualidad.


Coste de participación por persona para socios: €5,00 (socios o conyuges)
Coste de participación para no miembros; €9,00

a abonar o bien mediante transferencia a la cuenta de la Asociación [OpenBank ES25 0073 0100 5205 0382 0726], presentando el resguardo en el evento, o bien en efectivo al comenzar el evento.

PLAZAS ESTRICTAMENTE LIMITADAS. Para participar, apúntate en este link: https://goo.gl/forms/KEXCFJcr7xidq0Yu2

Los apuntados recibirán confirmación.
(para quienes tengan que asistir con niños, APUNTEN CUÁNTOS [ejemplo: "nombre participante + 2"] e intentaremos habilitar un espacio en la entrada para lectura o juegos de tablero, pero tengan en cuenta que la sala es pequeña)

¡Ven a descubrir con nosotros algunas delicias de la industria cervecera húngara!

No comments:

Post a Comment